12 °C
borús égbolt
2024. május 17., péntek
Paszkál

Négy romantikus könyv, amit idén tavasszal érdemes lesz elolvasni

2024. március 19.
80.5031
Mariann profilja, adatai
Mariann
Napsütés, csicsergő madarak és virágzó növényzet - mindez azt jelenti, hogy itt a tavasz és vele együtt a romantika is feléled. Éppen ezért mai könyvajánlónkban mutatunk néhány újdonságot, melyek egészen biztosan tetszeni fog azoknak, akik kedvelik a megható, romantikus történeteket. Ezek a könyvek elrepítenek minket a romantika fővárosába, Párizsba, New Yorkba valamint a maffiacsaládok különleges világába.


Nicolas Barreau: Fények a Szajnán

A Párizsban született író legújabb regénye elkalauzol bennünket a gyönyörű és romantikus Szajna partjára, ahol megváltozik főhősünk, Joséphine Beauregard élete. Joséphine imádja egyszerű életét, finn regényeket fordít szobája magányában, szerény fizetésért, ami miatt családja folyamatosan szekálja. Mindeközben még szeretője is azzal ámítja, hogy szakít feleségével és vele fog élni.

Ám érkezik egy váratlan hír, kiderül, hogy a Szajna partján egy lakóhajót örökölt. Ez a váratlan esemény végre meghozza a változást Joséphine életében és megismerheti azt az ismeretlen életét is, aki rá hagyta mindenét.
(Park kiadó, 4.999,-)


Négy romantikus könyv, amit idén tavasszal érdemes lesz elolvasni - 2. kép

Tia Williams: Hét nap örökké

Két író és egy modern szerelmi történetet ismerhetünk meg ebben a regényben, melyet még Reese Witherspoon színésznő is olvasott. A történet középpontjában az erotikus témájú könyveket író Eva Mercy áll, akinek regényei folyamatosan az eladási listák élén áll, mindeközben magánélete kész káosz, miután egyedülálló anyaként egyszerre kell a gyereknevelésben és a hivatásában is helytállnia, és ahogy lenni szokott, a szerelemre már nincs ideje. Shane Hall ezzel szemben egy visszahúzódó szépirodalmi szerző, aki New Yorkba látogat.

A két író egy rendezvényen találkozik, ahol azonnal izzani kezd közöttük a levegő, ami nem meglepő, ugyanis 20 évvel ezelőtt Eva és Shane egy szenvedélyes hetet töltött el együtt. De vajon ennyi év után sikerül ismét egymásra találniuk, miután mindketten sok mindenen mentek keresztül.
(Álomgyár kiadó, 5.999,-)


Négy romantikus könyv, amit idén tavasszal érdemes lesz elolvasni - 3. kép

Cora Reilly: Becsület

Milyen egy modern maffiarománc? Cora Reilly legújabb bestseller könyvéből hamar kiderül, ha elolvassuk. A regény középpontjában Aria Scuderi, Chicago egyik legbefolyásosabb maffiacsaládjának tagja áll, aki leginkább szépségéről híresült el, akinek azonban muszáj egy érdekházasságba belemennie. Luca Vitiello a New York-i Famiglia leendő vezetője kegyetlen gyilkos hírében áll, miközben lányok ezrei rajonganak érte.

Ariának hozzá kell mennie Luca-hoz, hogy a két család között szent legyen a béke. A jóképű Luca azonban ugyanolyan könnyen tud ölni, mint csókolni. Arianak egyetlen esélye van arra, hogy túlélje ezt a házasság: el kell érnie a férfi szívét, már amennyiben tényleg létezik.
(Álomgyár kiadó, 5.999,-)


Négy romantikus könyv, amit idén tavasszal érdemes lesz elolvasni - 4. kép

Anne L. Green: A hűség pokla

A népszerű írónő legújabb regénye egy fájdalmas és érzelemdús történtet mutat be egy titokzatos bérgyilkosról, Anthonyról, aki a maffia kedvenc bérgyilkosa. Anthony szakmájában a legfontosabb, a hűség, ami egy életre szóló döntés az ő világában, ez mindenek felett áll. Ő megtapasztalta a bosszút, amikor feleségét és két gyermekét kivégezték, tudja mi a fájdalom, a saját bőrén érezte. Ezért döntött úgy, hogy soha többet nem fog senkit a szívéhez közel engedni, de az élet nem így működik. Anthony válaszút elé érkezik, el kell döntenie, hogy mit választ az életben.
(Álomgyár kiadó, 5.999,-)


Négy romantikus könyv, amit idén tavasszal érdemes lesz elolvasni - 5. kép

4 hozzászólás

Lili

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szuper ajánló, nagyon koszönjük!

válasz erre

csillucs

2 hónapja,

Néha jó ezeket olvasni. mosolygó smiley Bár én inkább a krimiket szeretem.

válasz erre

Kicsilány06

2 hónapja, 2 napja

Szuper ajánló, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

kalifa

2 hónapja, 2 napja

Romantika nem a kedvenc témám, de néha ilyet is kell olvasni. mosolygó smiley

válasz erre